Puanas Hawane

Langite mendung nanging durung udan.
Hawane maleh puanas bianget. Arep turu ae kok angel tenan mergo sumuk.

Padahal kipas angin yo wis onok lan wis munyer bianter, nanging howo kok isih pancet panas ae.
Opo iki mergo wulan Suro awal yo.

Saiki wis mlebu tanggal 2, kudune udane wis ceblok masio mek sithik yo gak popo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s