Ganteng Tapi Tatoan

Wonge pancene ganteng, nanging tatoan kiwo tengen lengene.
Maksute iku jane opo aku yo ora ngerti.

Pancene tato iki wis akeh eram sing nyenengi, nganti-nganti lali.
Contone akeh, koyo to wong atlet sing main bal-balan, malah uakeh sing gawe tato.

Lek menurutku sih kabeh sopo wonge sing nggambari awake, bakal oleh laknate sing gawe urip.
Ono haditse tapi aku lalu riwayat pastine.

La sing tak herani, akeh wong sing kepencut karo wong ganteng sing tatoan iku maeng.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s