Kok Men Salah ae Jaremu

Dirimu takon kok men salah ae sak tingkah polah.

Jane yo ora salah, nanging kok yo ora mathok blas mungguhku. Lek mungguhmu bener yowis to lapo kok dipikir barang.

Lek mungguhku ora pas yo opo polahku to.

Dirimu takon hpku.
La iyo to percuma ae wong mek meneng-menengan tok ae.

Nganti saiki kok ora paham-paham to karo aku. Pancene tak akoni si dia ngerteni aku. Mungkin yo wis pacaran suwe alasane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s