Koncoku Njaluk Tulung Diutangi

Ono koncoku kapan iku njaluk tulung kon ngutangi seket juta kanggo nyunatne anake.
Haa…aku kaget.

Biyuh-biyuh kok akeh tenan 5 juta.
Tak jawab ae ora nduwe duit lek sak mono.

Aneh-aneh ae to yo yo.
La wong jenenge ae ora nduwe duit la lapo kok direjakne nganti butuh jutaan.
Yo ojo ngono to konco. Lek pancene ora nduwe yo ora usah pasang terop barang.

Yo sak mampumu ae olehe nyunatne.
Ojo dipekso lek ora mampu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s