Lafaz Azan

ing ngisor iki lafaz dari azan nganggo boso Arab.
Sing wis ngerti monggo diwoco lan sing durung ngerti monggo ugo diwoco sak isone.
Paling kabeh yo wis podo ngerti lan eroh to.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s