Pak Pulisi Kok Medeni

Tumekan isuk uthuk-uthuk jam pitu nganti jam suwelasan aku muter-muter nyervis ono ing Suroboyo lan Sidoarjo.
La pas aku liwat Pak Pulisi ono wong loro, awake guede tur dhuwur. Aku wae iso wedi dewe leh ndelok perawakane. La yo opo ora wedi, la wong dhuwur eram tur serem.

Opo yo ngono kuwi to jane Pak Pulisi sing ngatur lalu lintas, asli medeni. Koyok bodyguard ae nok film-film.
Prinsipe Pak Pulisi yoiku Melindungi, Mengayomi Masyarakat.

La naging sing diayomi wis wedi dhisik sak durunge adep-adepan.
Mbok menowo ono wong soko njobo kuth mlebu ing Suroboyo, terus takon nyang pak pulisi iki maeng, opo yo wani to jane masio takon panggonan tok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s