Arti Wanito

Wis umum jenenge ae wanito yo kudu wani ditoto.
Tapi eling sing noto kudu nduweni ilmu lan ngabukti nyang nggone sing gawe urip.

Lek sing noto angger utowo sukur ae yo ojo gelem ditoto, engko malah dadi gawe.
Opo maneh lek ditoto gawe tindak alan, yo ojo gelem. Contone lek dikon ojo solat, yo ojo gelem to. Iku kan jenenge ngawur.

Kosok baline wanito yo priyo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s