Contoh Pidato Pembuka Boso Jowo

Iki contone ucapan pidoto awal, salah sijine yoiku ing ngisor iki.

Hadhrotal kuroma’, wal fudhola’
Poro alim wal ulama.
Poro umaro wazzu’ama,
Poro ibu lan poro bapak.
Adik-adik lan anak-anak.

Sedoyo tamu undangan ingkang sampun nglempak.
Ingkang tebih lan ingkang celak.
Sedoyo poro rawuh ingkang sampun pinarak.
Kanthi mapak, nepak, jenak lan kepenak,
ingkang kulo hormati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s