Pas jam rolas wayahe sujud

Iki wis meh jam rolas pas wayahe sujud nyang nggone Gusti ingkang Murbeng Dumadi.

Emboh iso opo ora konsentrasi mergo lagi ono masalah uring-uringan karo anak bojo.
Sumpek pek.

Mergone illegal message mlebu nyang hpne si kecil. Remuk hpne saiki.
Njaluk ganti hp tapi kok larang eram regane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s