Ngepel Dalan

Onok ae arek cilik kuwi. Lugu, lucu tur nggemesne pol.

Contone ae saiki wayahe musim rendeng, udan.
La arek cilik kuwi maeng takon, sopo to jane sing ngepel dalan kuwi, kok dalane teles kabeh.

Yo kuabeh maleh dadi ngguyu mergo lucu.
Jarene dalane dipel, padahal yo dalane teles mergo kesiram udan soko nduwur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s